Category Archives: Diaspora

emigrantet shqiptar neper bote

Brunilda Sota 20 vjet më pas

brunilda_sotaPas një pauze të gjatë rreth 20 vjeçare këngëtarja fierake Brunilda Sota i është rikthyer skenës së qytetit të saj të lindjes. Kësaj radhe, përveç mallit të natyrshëm të çdo mërgimtari, ajo kishte edhe një arsye më shumë për të qenë pranë tokës që e rriti. Continue reading

Aida Shtino: Pse u largova nga ‘Klan’

“TVSH ka një shtrirje më të gjerë se çdo televizion tjetër dhe për ne ka shumë rëndësi që publiku të na ndjekë kudo” Continue reading