Dy binjake për Messi-n

Mariana-Camila-DavalosSot në “Santiango Bernabeu” do të luhet një nga ndeshjet më të bukura në botë, e cilësuar si “El Classico” midis Real Madrid – Barcelona. Fantazisti blaugran, Lionel Messi do të ketë në tribun duke e ndjekur dhe dy tifozet e zjarrta të Barcës. Bëhet fjala për dy binjaket modele Mariana dhe Camila Davalos.

Foto

4

3086042-8527481641-Camil

camila - mariana davalos5

Mariana_and_Camila_Davalos_besame_2

Mariana & Camila Davalos-10

Camila-Mariana Davalos3

600full-my-profile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s