Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj (Foto…)

kate_mossMirëpo, askush nuk është shqetësuar pasi fotografitë e që ka sjell revista Love të Kate Moss janë magjepsëse dhe të veçanta.

Edhe  mbushi 39 vjet, Kate Moss ka vendosur që të paraqitet me “hipi editorial” të viteve “67”, kohës që ajo ende nuk kishte lindur.

Mirëpo, askush nuk është shqetësuar pasi fotografitë e që ka sjell revista Love të Kate Moss janë magjepsëse dhe të veçanta.

Fotografi i njohur Tim Walker është kujdesur që profesionalizmi të jetë në nivel, ndërsa Kate ka treguar gjithçka nga pjesët intime.

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s