Femra më seksi në planet

cate_uponAto femra që dalin në kopertinën e Sports Illustrated, në edicionin e bikinit, janë femrat më seksi në planet. Por ndërsa sivjet kishte shumë femra që ishin në garë, sërish kopertinën e ka rrëmbyer ajo, Kate Upton, bukuroshja 20- vjeçare, që u shfaq krejt papritur vjet në kopertinë dhe nuk e ka lëshuar atë as sivjet. Kësaj here bukuroshja amerikane ka pozuar me një sfond polar, e veshur me bikin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s