Çiljeta shtatzënë, pozon nudo

ciljetanudoKufinjt e reales dhe të imagjinares njerëzit e zakonshëm nuk mund t’i thyejmë, por një gjë e tillë tashmë nuk është gjë e re për yllin shqiptar, Çiljetën, e cila shtatzënë ka realizuar një fotografi të jashtëzakonshme.

Revista Anabel në ballinën e saj të numrit më të ri shfaq një foto të jashtëzakonshme të këngëtares shqiptare.

Të gjithë e dimë se Çiljeta, shumë e komentuar për linjat e saj perfide trupore, është shatazënë, dhe jo vetëm.

Ajo ka vazhduar të thyejë barrierat, duke u shfaqur në ballinë nudo, me ç’rast ka shfaqur dhe barrën e saj.

Fotografia pa dyshim se është e bukur dhe pos estetikës ngërthen në vete shumë aspekte tjera të një femre të guximshme, e cila shfaq fuqinë pa u ndikuar nga influenca e shoqërisë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s