Nudo në plazhet greke, modelja Eliada Ahmeti i josh të gjithë (foto)

eliadaahmeti-11Vajza nga Elbasani, e cila prej vitesh jeton në Greqi, fillimisht u shfaq si modele dhe me një set fotosh të cilat çmendën opinionin grek për shkak të sharmit, elegancës dhe sensualitetit që disponon ajo si femër. Eliada Ahmeti është shqiptarja e famshme, e cila prej 7 viteve merret me modelim dhe para disa viteve fitoi edhe ”Miss Playmate Greece”. Pas këtij suksesi, ajo filloi me kontrata pune në Turqi, Francë dhe disa vende të tjera europiane, kështu që trupi i bukur i saj i hapi dyert e suksesit. Krahas modelimit, Eliada merret njëkohësisht edhe me këshilla bukurie, duke punuar në një qendër shëndeti dhe fitnesti ”Dietology” si institut bukurie në kryeqytetin grek (Athinë). ”Bukuria është diçka shtazarake, nëse nuk shoqërohet edhe me mençuri”, ka thënë ajo në një intervistë dhënë për mediat atje. Po në fakt me çfarë merret Eliada në Greqi? Nga burime të mirinformuara mësojmë se ajo për momentin ka ndërprerë kontratat e punës si modele dhe udhëheq një show program në një televizion jo shumë të shikuar. Gjithashtu, pjesë e performancës së saj janë edhe fotosesionet nga të cilat nuk ndahet aspak. Së fundi, Eliada është zënë mat e zhveshur në një plazh nudo në Greqi. Madje, në disa raste ajo edhe ka pozuar e zhveshur krejtësisht për të treguar kështu linjat e saja seksi me anë të të cilave ka bërë për vete publikun atje./Burimi Panorama Online/

eliadaahmeti-2eliadaahmeti-3eliadaahmeti-6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s