E dini në ç’moshë femrat dinë të bëjnë seks më mirë

femrat e seksiJu meshkuj, a e keni pyetur ndonjëherë veten tek shikoni një femër të bukur kur ajo kalon pranë jush, sa e mirë mund të jetë në seks?

Dhe përgjigja është: Sigurisht që po!

Pjesa më e madhe e meshkujve e bëjnë këtë. Kështu, kur herën tjetër të bini në dilemë se sa e mirë është ajo, mjafton të mësoni moshën e saj.

Nëse ajo është nga 31 deri në 45 vjeçe, ka shumë shanse të jete jo thjesht e mirë, por vullkan në shtrat!

Në këtë konkluzion arritën shkencëtarët e Qendrës Universitare të Chakensak në New Jersey SHBA, pas një studimi, ku morën pjesë mbi 500 gra. Madje ata rezultuan se një grua, është seksualisht aktive dhe shijon më shumë marrëdhëniet seksuale, nga mosha 31-vjeçare deri në të 45-at e saj.

/Shekulli Online/ E.L/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s