Daily Archives: December 20, 2012

Elda Koçi dështon në rikthimin te Redoni

eldaKantautori Makashi: Jam indiferent ndaj atij libri.

“E vetmja gjë që unë pëlqej të vetja, është se nuk pendohem asnjëherë për çfarë bëj”, është deklarata më e fundit e gazetares Elda Koçi, pas publikimit të lajmit se po boton librin biografik dedikuar të dashurit të saj prej 18 vitesh, Redon Makashit. Edhe  pas ndarjes së tyre,  Elda e ka pohuar gjithmonë se ka qenë dhe Continue reading