Mihrie Braha sjell “Inatin”

Mihria thotë se kjo këngë trajton një temë mjaftë të rëndësishme dhe aktuale dhe është përgatitur me mjaftë përkushtim. “Sapo kemi realizuar një këngë mjaftë të bukur me këngëtarin Labinot Rexha, e cila këngë kam përshtypjen se do të jetë një hit i radhës.

Kanë mbetur vetëm edhe disa ditë që këngëtarja e njohur Mihrie Braha do të sjellë në treg këngë me titull “Inati”, të cilën e ka realizuar bashkë me këngëtarin Labinot Rexha.

Mihria thotë se kjo këngë trajton një temë mjaftë të rëndësishme dhe aktuale dhe është përgatitur me mjaftë përkushtim. “Sapo kemi realizuar një këngë mjaftë të bukur me këngëtarin Labinot Rexha, e cila këngë kam përshtypjen se do të jetë një hit i radhës.

Kënga në fjalë nënkupton një dashuri ku inati është i pranishëm në mes çiftit dhe në këtë rast bëhet fjalë për inatin. Por kuptohet që femra është ajo e cila inatin e shpreh më lirshëm se sa mashkulli. Pra është një tekst që do t’iu pëlqejë të gjithëve”, ka thënë ajo për “Zëri”.

Kënga do të lansohet bashkë me videoklipin, të cilin Mihria dhe Labinoti janë duke e përgatitur në Tiranë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s