Genta e BB5, me të tjera foto hot

 

Ish-banorja e BB5, Genta Gjalpi duket se ka një pasion të madh për fotografinë. Madje për shkak të disa fotove intime, ajo u bë një nga personazhet më të përfolur të edicionit të kaluar të “Big Brother”. Gentës i pëlqen të pozojë dhe kjo foto e tregon atë hot dhe topless. Por ajo që duhet të shtojmë është se Genta shpesh është e pavëmendshme ndaj personave të cilët i zotërojnë këto foto, gjë që ka bërë që intimiteti i saj shpesh të përfundojë në duart e gabuara.

Mapo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s