Daily Archives: September 2, 2012

Rikthehet Bleona në Shqipëri dhe hap thesin e gënjeshtrave

Në faqen e saj zyrtare, këngëtarja gënjen duke filluar me ditën e lindjes e deri tek albumet e shitura e te koncertet që nuk ekzistojnë. Continue reading

Elda Koci harron Redon Makashin

“Miq, sapo m’u propozua dita e marteses. Po e ndaj me ju kete gezim!”. Continue reading

Bleona Qereti

Pas përfundimit te koncertit te pare të turit të saj nëpër Shqipëri, këngëtarja Bleona Qereti duket mjaft entuziaste për rezultatet e arritura. Continue reading