Monthly Archives: September 2012

Ku eshte Genta Ismajli?

Keni pyetur gjatë këtyre ditëve se ku është këngëtarja Genta Ismajli? Ja ku ne zbulojmë që ajo ka ikur në Amerikë për disa ditë pushimi, pas koncerteve që ajo kishte në këtë sezon veror. Continue reading

Anila Basha, kur martohen miqtë

Një vajzë aktive që nuk rri dot në një vend. Prandaj dhe shpenzimet më të mëdha janë ato për karburant. Përveç të dielës, kur përpiqet ta bëjë pushim absolut, në apartamentin e saj 2+1 në periferi ku jeton vetëm. Continue reading

Rikthehet Bleona në Shqipëri dhe hap thesin e gënjeshtrave

Në faqen e saj zyrtare, këngëtarja gënjen duke filluar me ditën e lindjes e deri tek albumet e shitura e te koncertet që nuk ekzistojnë. Continue reading

Elda Koci harron Redon Makashin

“Miq, sapo m’u propozua dita e marteses. Po e ndaj me ju kete gezim!”. Continue reading

Bleona Qereti

Pas përfundimit te koncertit te pare të turit të saj nëpër Shqipëri, këngëtarja Bleona Qereti duket mjaft entuziaste për rezultatet e arritura. Continue reading