Daily Archives: August 21, 2012

Ilva Tare: Vendimet më të rëndësishme merren… në krevat

INTERVISTA/ Ilva Tare: “Ngjarjet më të mëdha që venë në lëvizje botën? Ndodhin në shtrat”  

Ilva ka “fluturuar” në Kaliforninë e largët në këtë vapë gushti. Gazetarja simpatike që flet shpesh për televizionin dhe politikën, Continue reading