Daily Archives: August 6, 2012

Miranda fotografohet nudo, kujdes ata me zemrën

Modelja që ndal frymën e gjithë botës, është fotografuar nudo në teknikën bardhe e zi nga fotografi Laurent Demont dhe fotot e të cilit yllpress.com jua sjell për kënaqësinë tuaj. Continue reading