Monthly Archives: August 2012

Ilva Tare: Vendimet më të rëndësishme merren… në krevat

INTERVISTA/ Ilva Tare: “Ngjarjet më të mëdha që venë në lëvizje botën? Ndodhin në shtrat”  

Ilva ka “fluturuar” në Kaliforninë e largët në këtë vapë gushti. Gazetarja simpatike që flet shpesh për televizionin dhe politikën, Continue reading

Parajsa e gjokseve dhe prapanicave të bukura

Gjokse dhe prapanica nga më të bukurat do të shihni më poshtë, foto që ju sjell yllpress.com nga fotoreporteri kroat Zvonomir Krstulovica nga Ibiza e Ballkanit Zrca. Continue reading

Miranda fotografohet nudo, kujdes ata me zemrën

Modelja që ndal frymën e gjithë botës, është fotografuar nudo në teknikën bardhe e zi nga fotografi Laurent Demont dhe fotot e të cilit yllpress.com jua sjell për kënaqësinë tuaj. Continue reading