Daily Archives: July 22, 2012

Beatrix Ramosaj: “Urrej meshkujt e papunë”

Këngëtarja e dashur Beatrix Ramosaj, që në shumë këngë i ka kënduar dashurisë rrëfen se ende nuk e ka takuar dashurinë, por idetë për mashkullin ideal i ka të qarta: T’i ngjajë Drake dhe kurrsesi të mos jetë i papunë. Continue reading