Sharapova u njoh si tenistja më e mirë e vitit

Maria Sharapova meritoi çmimin e Kanalit kryesor televiziv sportiv të Amerikës ESPN. Në ceremoninë solemne të dorëzimit të çmimeve prestigjioze në Los Angeles sportistja rusja, e cila jeton në Shtetet e Bashkuara, u cilësua si tenistja më e mirë e vitit. U theksua në mënyrë të veçantë fitorja e saj në Kampionatin e Tenisit French Open.

Çmimet e Kanalit televiziv sportiv ESPN konsiderohen si nga më prestigjiozët midis atletëve amerikanë dhe jepen çdo vit për këto 20 vitet e fundit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s