Ja kush është polakja seksi, tifiozja që po çmend Euro 2012 (Foto)

Në botëror ishte Larissa, kush nga tifozët i ka harruar format e saj që  i përdorte për t’i dhënë zemër skuadrës. Tani në evropian është Natalia Siviec një modele polake e cila është shpallur paraprakisht si tifozja më seksi në tribuna ndërsa nuk ka nguruar të shfaqet e aty me bluze dhe pamje provokuese. Polakja që i jep zemër ekipit të saj shpreson dhe ne gjithashtu të jetë për një kohë të gjatë në shkallët e stadium.

One response to “Ja kush është polakja seksi, tifiozja që po çmend Euro 2012 (Foto)

  1. Pingback: AlbDreams.Net » Blog Archive » Ligji për kujdesin shëndetësor mbahet në fuqi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s