Daily Archives: June 11, 2012

Prostitucioni në Poloni dhe si e trajton kisha katolike

Qindra mijëra tifozë, pjesa më e madhe e të cilëve meshkuj, do të shkojnë në Poloni dhe Ukrainë gjatë Kampionatit Evropian të futbollit. Shumë prej tyre shkojnë vetëm. Kështu që kërkesa për prostitucion do të rritet. Continue reading