Këngë kushtuar vendit të saj

Këngëtarja shqiptare, Manjola Nallbani, ka vendosur t’i kushtojë këngë vendit të saj, me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

“Të bëja një këngë për Shqipërinë ka qenë një dëshirë e imja e hershme, por që ndoshta rastësisht apo simbolikisht u realizua tani. Jam shumë mirënjohëse për këtë krijim të tre artistëve të shkëlqyer shqiptarë: kompozitorit Prof. Zef Coba, poetit Gjokë Beci dhe kompozitorit Adrian Hila, për orkestracionin e këngës”, tha Nallbani.

“Gjithsesi, është normale që në këtë jubile, të ketë krijimtari të re kushtuar Shqipërisë apo 100-vjetorit të pavarësisë dhe e rëndësishme është që nga të gjitha këto krijime, në mos të gjitha, disa do të jenë me vlera për t’iu shtuar fondit të muzikës shqiptare”, është shprehur më tutje Manjola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s