Kur deshtimi kthehet ne sukses – Greta Koci

Qe ne festivalet e femijeve ne Shkoder, te pjesemarrjet te “Gjeniu i vogel” apo dhe kualifikimi ne 30 kengetaret me te mire te “Etheve”, Greta Koci ka ndrushuar me ritme galopante. Nje kengetare e mrekullueshme e kengeve popullore vlonjate, kengeve italiane, ne vecanti te kengeve te Laura Pausinit, arriti shpejt e shpejt te ngjiste shkallet e karrieres, jo vetem artistike.

Mbaj mend nje vajze, e cila nuk jepte pershtypjen e nje 15-vjecare, madje shume  e cilesonin si Greta qe nuk u rrit pavarsisht viteve te kaluara. Nuk e perjetoi fort largimin nga spektaklet e te premteve mbrema. Gjithsesi gjeti menyrat per tu rishfaqur me ne forme se kurre.

Nje potencial vokal per tu admiruar dhe nje mbeshtetje absolute e se emes i hapen dyert e suksesit kengetares Greta Koci. Performanca “Live” dhe bashkepunime me emrat me ne ze te muzikes, e risillnin vajzen ne skene me kenge te vecanta e teper te bukura.

Koncerte te mbushura plot e per plot e bene te kuptonte se tashme kishte filluar simpatine e publikut, dhe kete e perdori ne figuren e saj publike.

Greta tashme i ka hyre politikes, ka vene te gjitha forcat per te vendosur nje rekord suksesi. Forca Greta!

Gazeta Paloma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s