Këndimi ‘’live’’ djersit Gjyste Vulajn

Edhe pse është shkruar se disa nga këngëtarët e muzikës komerciale i ka zënë kriza për koncerte, një këngëtare e cila nuk ndalet asnjëherë është Gjyste Vulaj. Axhenda e saj është e stërngarkuar gati çdo muaj, madje ajo nuk ka kohë as për pushime.

Edhe për pak kohë që u shkëput nga muzika kur ishte për disa ditë pushimi në Kaliforni, atje në një intervistë dhënë një televizioni shqiptar, Gjystja dhe bashkëshorti i saj kishin deklaruar se nga gjithë puna që kanë në muzikë, ata nuk kanë kohë të mendojnë as për zgjerimin e familjes.

Nga gjithë kjo lodhje Gjystja përveçse përfiton, edhe djersitet shumë. Pëlqehet nga publiku për faktin se performancat e saj gjithmonë janë ‘’live’’, ndërsa me këndimin playback ajo nuk ka punë. Përveçse këndon edhe kërcen, me çka e kënaq publikun në të gjitha format.

Blerand Rexhepi PanoramaPlus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s