Gjoksi i Çiljetës, arma e saj e fortë apo pika e saj e dobët?

Një vajzë seks simbol që deri tani nuk po i lëshon rrugë askujt. Publiku ka të ngulitur fort në mendjen e tij imazhet e saj superseksi dhe duket se asgjë nuk mund t’i bindë për të kundërtën. Dhe në fakt kanë të drejtë, sepse Çiljeta është një vajzë e bukur e që mbi të gjitha në skenë di të të dhurojë spektakël falë performancave të saj.

Por ka edhe një pjesë tjetër që ia vlen ta komentojmë, është ajo pjesë njerëzore së cilës nuk i shpëton askush, as ato që ne i quajmë seks simbol. E kemi fjalën për defektet e njeriut, ato që ne ia shohim për ditë njëri-tjetrit, dhe aspak atyre që na shfaqen si ikona në foto revistash dhe gazetash.

Dhe nëse duam t’i shohim këto personazhe pa prekje fotoshopi, aparati i paparacit mbetet më i vërteti në botë. Siç mund ta shikoni edhe në foton e Çiljetës të publikuar këtu lart,  vajza bukuroshe të cilën sidomos publiku mashkullor e adhuron për gjoksin e saj të bëshëm, këtë pjesë nuk është se e ka shumë qejf. Madje, ajo ka pohuar se ka dëshirë ta zvogëlojë, por pasi të bëhet nënë. Kjo foto na bën që t’i japim plotësisht të drejtë, sepse ndodh që edhe gjoksi të të kthehet në një barrë të rëndë.

PanoramaPlus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s