Agnesa Vuthaj: Seks për herë të fundit? Nuk e mbaj mend

Agnesa Vuthaj nuk ka të dashur.  Këtë e ka thënë vetë bukuroshja, teksa për çudinë e të gjithëve ka pohuar edhe një fakt tjetër, që nuk e mban mend kur ka kryer për herë të fundit marrëdhënie seksuale. Ajo tek meshkujt vlerëson shumë sinqeritetin, ndërsa nuk ka frikë nga askush. Preferon ngjyrën e kuqe dhe e vogël ka dashur t’i ngjajë së ëmës.

Hera e fundit që keni qeshur me shpirt?
Sot.
Cilat gabime toleroni?
Ato që janë të tolerueshme.
Tipari kryesor i karakterit tuaj?
Sinqeriteti.
Cilin virtyt vlerësoni te një mashkull?
Sinqeriteti kuptohet.
Ngjyra juaj e preferuar?
E kuqja.

Frika juaj më e madhe?
Nuk kam frikë.
Kujt ke pasur dëshirë t’i ngjash kur ke qenë e vogël?
Mamasë.
Në emër të dashurisë, a do e kishit lënë profesionin tuaj?
Jo!
Po tradhtinë do e kishit pranuar?
Jo!
Gjëja më e mirë që i keni bërë të dashurit?
Nuk e di…
A jeni xheloze?
Pak.
Marrëdhënia juaj e fundit seksuale?
Nuk e mbaj mend… (qesh).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s