Daily Archives: February 24, 2012

Rita Lati, ziliqare per format e Alberies

Ato jane mikesha te mira, ndaj dhe mund t’i lejojne njera-tjetres shakate e ngacmimet. Continue reading

Dy skenarët se si Fatos Nano mund të behët President

Edi Rama i cili ishte edhe “pengesa” më e madhe e Fatos Nanos drejt rrugës së Pallatit të Brigadave duket se i ka lënë rrugë të lirë ëndrrës së Fatos Nanos Continue reading