Daily Archives: February 12, 2012

Lajmi me i fundit nga vdekja e ikones se muzikës pop Whitney Houston ..


Los Angelos : (Bota Sot) Publicisti dhe biografi shkruajtësi i Whitney Houston-së, Kristen Foster, ka konfirmuar se këngëtaria vdiq sot në moshën 48 vjeç, edhe pse kjo vdekje tha ai është e paqartë se çfarë ka qenë shkaku i vdekjes. Ishte vdekje e natyrshme, ose “vetvrasje” ?!. Continue reading