Daily Archives: February 7, 2012

Gra të bukura, të suksesshme dhe të një profili të lartë.

 Është një listë e pafund e femrave atlete vërtet tërheqëse dhe joshëse në botë. Atlete të mirënjohura si Maria Sharapova, Danisa Patrik dhe Lindsi Von janë baza e kësaj liste. Gra të bukura, të suksesshme dhe të një profili të lartë. Continue reading