Daily Archives: February 6, 2012

Zbulohet pas 30 vjetësh autori i këngës te filmi “Tomka dhe shokët e tij”

INTERVISTË/Flet Bajazit Cahani, shkrimtari dhe poeti i njohur i letërsisë shqipe

Tiranë, 5 Shkurt 2012 NOA/ Agime Kastrati – E ka shkruar me shumë dashuri, madje ka marrë shkas nga lagjja ku ai u lind e u rrit, nga shokët e tij të fëmijërisë. Ka pas raste që e ka kënduar dhe vetë bashkë Continue reading