Daily Archives: February 5, 2012

Vera Grabocka, pensionistja më seksi në Shqipëri

Regjisorja është e kujdesshme që dhe në intervistat e dhëna së fundmi nuk i përmend 61 vitet

Sikur ta kishin pyetur me siguri që Vera Grabocka nuk do kishte dashur kurrë ta fusnin në listën e personaliteteve që trajtohen me pensione speciale nga qeveria shqiptare. Jo vetëm sepse është në formë të shkëlqyer fizike dhe duket shumë larg asaj fjalës vrastare “pension”, Continue reading