Tefta Radi, ikona e TVSH feston 60 vjetorin

TVSH nuk është vetëm një emër, ka edhe një fytyrë, ajo e Tefta Radit dhe ata që e njohin nuk janë vetëm shqiptarë.

Sot, Tefta Radi feston 60 vjetorin e lindjes së saj. Ikona e TVSH, ka festuar ditëlindjen mes miqsh dhe kolegësh, në ish-shtëpinë qendrore të ushtrisë.

Ndonëse TVSH ka nisur transmetimin shumë vite më parë se Zonja Tefta të fillonte të punonte aty, asnjë nga ne nuk mund të mendojë për TVSH pa menduar edhe për Tefta Radin.

U shndërrua në ikonën e lajmeve dhe imazhin e tyre për një periudhë të gjatë. Në të vetmin ekran të shqiptareve, Tefta Radi dinte të ishte e dashur dhe mbi të gjitha e besueshme për publikun në cdo lajm, që përcillte. ah/am/Shqiptarja.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s