Daily Archives: January 20, 2012

Frederik Ndoci: Kur nominohej në ‘Grammy Awards’

Drithëruesja ‘Malaguena Salerosa’ që këndoi aq befasues, mjeshtërisht kulmues, duke elektrizuar së fundi shpirtin e teleshikuesve tek ‘Këngët e Shekullit’, nuk mund dhe nuk duhej të mbetej thjesht dhe vetëm brenda Shqipërisë.Frederik Ndoci, i vetëdijshëm për dimensionet potenciale të zërit, falë përvojës së gjatë dhe talentit natyral, nuk ia ka lënë vetes mangut provën përtej caqeve të një vendi të vogël si Shqipëria, prej së cilës emigroi që në 1991. Continue reading

Tefta Radi, ikona e TVSH feston 60 vjetorin

TVSH nuk është vetëm një emër, ka edhe një fytyrë, ajo e Tefta Radit dhe ata që e njohin nuk janë vetëm shqiptarë.

Sot, Tefta Radi feston 60 vjetorin e lindjes së saj. Ikona e TVSH, ka festuar ditëlindjen mes miqsh dhe kolegësh, në ish-shtëpinë qendrore të ushtrisë.

Ndonëse TVSH ka nisur transmetimin shumë vite më parë se Zonja Tefta Continue reading