Boterori 2014/ Percaktohen ndeshjet per Kombetaren e Shqiperise

U hodh sot ne Zvicer shorti per eleminatoret e Boterorit 2014, te cilat do te startojne ne shtator te vitit te ardhshem. Shqiperia ndodhet ne grupin E bashke me Norvegjine, Sllovenine, Zvicren, Qipron dhe Islanden, kundershtare qe deri diku mund te konsiderohen te pranueshem persa i perket emrit.

Pas hedhjes se goglave kuqezinjte kane mesuar datat dhe emrat e kundershtareve.

Eleminatoret per Shqiperine do te startojne ne 7 shtator 2012 ku ne Tirane do te presin Qipron dhe kater dite me pas do te luajne ne Zvicer kunder vendasve.

Ndeshja e fundit per kuqezinjte ne kete fushate eleminatoresh do te luhet ne Qipro, ne 15 nentor 2013.

Kalendari per Shqiperine

SHQIPERI – Qipro (7 shtator 2012)
Zvicer – SHQIPERI (11 shtator 2012)
SHQIPERI – Islande (12 tetor 2012)
SHQIPERI – Slloveni (16 tetor 2012)
Norvegji – SHQIPERI (22/23 mars 2013)
SHQIPERI – Norvegji (7/8 qershor 2013)
Slloveni – SHQIPERI (6 shtator 2013)
Islande – SHQIPERI (10 shtator 2013)
SHQIPERI – Zvicer (11 tetor 2013)
Qipro – SHQIPERI (15 tetor 2013)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s