Daily Archives: November 23, 2011

Martini në mediat lokale: Shaba po shkatërron Vllazninë

Edi Martini, ish-futbollisti i talentuar, kampion me ekipin e Vllaznisë dhe ish-trajneri i kësaj skuadre ka hedhur një lum akuzash në drejtim të administratorit të skuadrës shkodrane, Kujtim Shaba. Martini nuk ka ngurruar ta quajë Shabën si personi që po shkatërron skuadrën e Vllaznisë, duke e konsideruar administratorin si personin që ka larguar Continue reading