Socrates: Ky Brazil nuk shikohet me sy!

Legjenda e Brazilit, Socrates bashkohet me zërat kritikë ndaj ekipit kombëtar, që drejtohet nga trajneri Mano Menezes. Sipas tij, Brazili është larguar nga parimet tradicionale dhe futbolli që ai demonstron tregon një kombëtare të fjetur. Për 57 vjeçarin, është e pamundur të shikosh një ndeshje të Brazilit sot, sepse ai nuk ofron futbollin klasik, por europian.

Socrates tha për ESPN Brazil se personat përgjegjës janë duke ndjekur rrugë të ndryshme, që e kanë bërë lojën e pesë herë kampionëve të botës më konservatore dhe madje sipas tij, të damkosur. Ish mesfushori i Corinthians, duke folur për emra të përveçëm në kombëtare, veçoi Ganson, për të cilin beson se është ylli i ardhshëm i Brazilit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s