Daily Archives: November 9, 2011

Fallxhorë dhe psikologë interpretojnë “Kurbanin” e Ramës

Kur një politikan shkruan një libër do të thotë se është në fundin e karrierës së tij dhe pritet të shkojë në azil? Continue reading

Socrates: Ky Brazil nuk shikohet me sy!

Legjenda e Brazilit, Socrates bashkohet me zërat kritikë ndaj ekipit kombëtar, që Continue reading

Pele provokon Messin dhe Maradonën

Duke parë se Diego Armando Maradona dhe Lionel Messi janë bërë aleatë Continue reading