Genta: Kam harruar të fle me një mashkull

Genta Ismalji, e cila ka dy vite që kur është ndarë nga ish-i fejuari i saj Milot Binaku, thotë se që nga kjo kohë nuk ka pasur kontakte intime me asnjë mashkull, raporton Standard.
Këngëtarja e hitit “Guximi” është pyetur në lidhje me seksin është shprehur në mënyrë shumë telegrafike: “Kam harruar si bëhet seks”. Në fakt, që nga ndarja me Milotin këngëtarja seksi e ka shprehur vazhdimisht dëshirën për të pasur një mashkull pranë vetes.

“Prej kohësh nuk kam një mashkull në krah, nuk e mbaj mend që kur nuk kam dalë për herë të fundit me një të tillë, ndoshta para një viti ose edhe dy”, kishte thënë këngëtarja, duke shtuar se ka jashtëzakonisht nevojë për një mashkull që t’i ofrojë dashuri dhe ta mbështetje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s