Daily Archives: November 6, 2011

Genta: Kam harruar të fle me një mashkull

Genta Ismalji, e cila ka dy vite që kur është ndarë nga ish-i fejuari i saj Milot Continue reading

Jam bërë e suksesshme dhe e pasur në Turqi, por synoj Hollywood -in

Almeda Abazi, ish-missi që ka gjetur parajsën në Turqi Continue reading