10 gjera qe (nuk) i dinit rreth seksit

cifti4

1. Mund te kuptosh se sa e mire eshte ne shtrat nje femer thjesht duke e pare
2. Mund te kuptosh se sa shpejt nje femer arrin ne orgasme nga menyra se si ecen
3. Sa me shume nje femer pelqen seksin aq me te larta jane shanset te jete biseksuale.
4. Koha kalon jashtezakonisht shume shpejt kur lexon per seksin
5. Jane aq te pakta femrat qe paguajne per pornografi ne internet saqe atehere kur perdor kard-in per te paguar njoftohet per mashtrim
6. Burrat, nese duan te jene me terheqes per femrat duhet:

– te vishen me te kuqe
– te blejne nje qenush
– ta prekin kur i kerkojne numerin e telefonit
– te lexojne Bajronin
– te jene te rrethuar nga femrat
7. Mbi 1 milion amerikane te moshes ndermjet 25 dhe 40 vjec jane te virgjer
8. Teknikat sado-mazokiste permiresojne jeten seksuale
9. Nje ne kater burra shtiret se ka orgasm
10. Do qe burrat te te pelqejne? Imitoji!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s