Daily Archives: October 10, 2011

I biri i Ramiz Alise: Babai të kujtohet në histori për tolerancën

Arben Alia, djali i ish-presidentit,  gjate ceremonise mortore

Arben Alia: Nuk jam historian, por përpjekja e tij e vazhdueshme ishte që gjërat të mos shikohen bardhë e zi Continue reading

Orena Bici: ‘I kemi pare me syte tane perversitetet e saj me djemte’

Rrëfimi intim i njërës prej nxënëseve të Leonard Bombajt, mikesha e ngushtë e 15-vjeçares, e cila e ka akuzuar për përdhunim Continue reading

Rrënjët e protestave kundër Wall Street-it

Protestuesit kundër Wall Street janë shpërndarë nëpër rrugët e Uashingtonit dhe qyteteve të tjera. Marshuesit kanë nevojë për një mesazh të qartë dhe për një politikë të specifikuar. Mesazhi dhe zgjidhjet duhet të bëhen të qarta për Continue reading