Daily Archives: October 5, 2011

Aida Shtino: Pse u largova nga ‘Klan’

“TVSH ka një shtrirje më të gjerë se çdo televizion tjetër dhe për ne ka shumë rëndësi që publiku të na ndjekë kudo” Continue reading

Libri i Bombajt, një histori përdhunimesh, orgjish e perversitetesh me protagonist Stresin

Libri i Bombajt shokon  me skenat e dhunës dhe seksit në grup. Si të mos bëhesh një adoleshente si Ambla (15-vjeçarja e ngjarjes së Leonardit dhe Stresit). Kur realiteti ka shumë për të rrëfyer, Continue reading