Daily Archives: September 28, 2011

Debati me Shehun në ’72: Jo pasardhës i stafetës suaj

“Unë, jo pasardhës i stafetës suaj”
Si e përzuri ish-kryeministri nga darka: Merreni, ky është i dehur

Gazeta vijon sot botimin e pjesës së dytë nga libri i ri i Spartak Ngjelës, “Përkulja dhe rënia e tiranisë shqiptare”. Çfarë ndodhi në darkën e dasmës së djalit të ish-kryeministrit Mehmet Shehu. Continue reading

Koçiu: Kafja e fundit me Selimin, para se ta vrisnin

Personat e fundit që kanë takuar Arjan Selimin vetëm pak sekonda para ekzekutimit të 38-vjeçarit me pesë plumba, kanë qenë avokati Sokol Koçiu dhe bashkëshortja e tij. Sipas Koçiut, Arjan Selimi ka shkuar vetë drejt pritës që i kishin ngritur atentatorët, duke ndjekur një person të dyshimtë, që e kishte parë tek qëndronte pranë lokalit ku ndodhi ngjarja. Për të ndjekur këtë person, që nuk i dukej i njohur dhe as i zonës, Arjan Selimi Continue reading